Java Plugin felhasználói leírás, használati útmutató magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Java Plugin használati útmutató

java

A Java Plugin felhasználói leírása magyarul Windows operációs rendszerre. Az alábbi használati útmutatóban kiemeltük a szoftver legfontosabb funkcióit, képekkel illusztrálva és részletezve azok alkalmazását. Az instrukciókkal könnyebben elsajátíthatjuk a virtual machine használatának fortélyait, valamint segíthetnek a kezdeti lépéseknél is.

A Java Plugin letöltése

Amennyiben szeretnénk a Java Plugin virtual machine legfrissebb verzióját használni, töltsük le innen. Mielőtt installáljuk a programot, érdemes átfutni a magyar telepítési leírást is.

A Java Plugin indítása

Indítsuk el a programot a Windows asztalról vagy a Start menüben található parancsikonnal. A Java Plugin első használatakor előfordulhat, hogy víruskeresőnk átvizsgálja az új szoftvert és futtatásához engedélyt vagy megerősítést kér.

Az első lépések

Ha a telepítés követően a Java beállításaihoz akarunk jutni, azt többféleképpen is egyszerűen megtehetjük. Windows 7 operációs rendszer alatt a Start menüt felnyitva beírhatjuk a keresőbe a Java szót, amelyre a találatok között megjelenik majd a Configure Java parancsikonja. Ha a menüből akarjuk ugyanezt megtenni, úgy a Programok alatt, a Java könyvtárban találjuk meg az ikont.

Java Plugin felhasználói leírás 1.

Beállítások

A Control Panel felnyitásával lehetőségünk nyílik a plugin működésének részletes beállítására.

Java Plugin felhasználói leírás 2.

A General fül alatt információkat kaphatunk a számítógépre jelenleg telepített Java Plugin verzióról, illetve lehetőségünk nyílik a hálózati beállítások testreszabására is a Network Settings gombbal. Itt azt határozhatjuk meg, hogyan kapcsolódjon a Java az internetre, akár megadhatunk proxyt is, de használhatjuk a böngésző beállításait vagy közvetlen kapcsolatot is.

Java Plugin felhasználói leírás 3.

Mindemellett az ideiglenes internet fájlokat is megtekinthetjük, beállíthatjuk a létrehozott fájlok helyét, a tárolásukra szánt maximális tárhely méretét.

Java Plugin felhasználói leírás 4.

Az update fül alatt megadhatjuk, új verzió elérhetősége esetén hogyan figyelmeztessen a program (letöltés vagy telepítés előtt), hogy automatikusan ellenőrizze-e a frissítéseket, de az Advanced fül alatt azt is pontosan megadhatjuk, hogy milyen időközönként vagy pontosan mikor keressen friss verziókat.

Java Plugin felhasználói leírás 5.

A Java fül alatt az éppen futó Java verziók adatait tekinthetjük meg.

Java Plugin felhasználói leírás 6.

A biztonsági beállításokat is módosíthatjuk a Security fül alatt. Itt megadhatjuk, engedélyezzük-e internetböngészőnkben a java elemek megjelenítését, illetve milyen szintű biztonsági fokozat mellett tesszük ezt. Emellett kivétellistát is összeállíthatunk olyan oldalakról, ahol ezen elemek megjelenítését le kívánjuk tiltani.

Java Plugin felhasználói leírás 7.

Az utolsó fülön egy sor beállítási lehetőséggel találjuk szembe magunkat. Az Advanced, azaz haladó szintű beállítások. Itt többek között a hibajavítási beállításokat találhatjuk meg, megadhatjuk, hol hozzon létre shortcutokat a program, hogyan telepítsen, illetve még számtalan más lehetőséget, amelyet az első telepítés után mindenképpen érdemes lehet alaposan áttanulmányozni.

Java Plugin felhasználói leírás 8.

A Java Plugin virtual machine felhasználói leírásának végére értünk, reméljük hasznosak voltak a fenti útmutatások, instrukciók.