IObit Malware Fighter letöltés | IObit Malware Fighter magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

IObit Malware Fighter

malwarefighter Az IObit Malware Fighter egy ingyenesen letölthető és telepíthető anti-malware alkalmazás, amely segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártékony programok, kódok, vírusok támadásaitól. Elháríthatjuk a malware, spyware, adware, keylogger, trójai és féreg programok behatolási kísérleteit. Ezzel a programmal nem csak átfogó módon vizsgálhatjuk rendszerünket, de meghajtónként is, vagy akár azt is megadhatjuk, hogy csak a memóriát szkennelje.

Gyártó: IObit
Megnevezés: Malware Fighter
Verzió: 3.4.0.9
Frissítés:
2018.02.24.
Fájlméret: 26.33 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 935
Kategória: Biztonság / Malware eltávolító
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.69 (8 szavazat)

Mi az IObit Malware Fighter?

A szoftver igen kis méretű, letöltése pillanatok alatt elvégezhető, akár csak telepítése. Ízléses grafikus kezelőfelületének kezelését illetően még a kezdőkben sem maradnak kétségek, komolyabb tapasztalat és képzettség nélkül is tökéletesen el lehet igazodni a menük és funkciók között. További könnyebbséget jelenthet, hogy a programhoz elérhető magyarítás is. További információk találhatók a gyártó honlapján.

IObit Malware Fighter használata

A Malware Fighter telepítés után ellenőrzi adatbázis frissességét, és amennyiben nincs szinkronban a hivatalos adatbázissal, letölti a szükséges állományokat. A program ezután hatékonyan képes szkennelni a meghajtókat és az operációs rendszert a különféle káros programok után kutatva. A program rendelkezik egy nagyon hasznos plusz funkcióval is. Amennyiben egy fájlt gyanúsnak találunk, feltölthetjük azt az IoBit rendszerébe, hogy alaposabb vizsgálatnak vessék azt alá.

IObit Malware Fighter

A program ingyenesen letölthető és használható, ugyanakkor elérhető egy fizetős Pro verzió is, amely többek között némileg komolyabb biztonsági beállításokat és gyakoribb adatbázis-frissítéseket kínál. Lehetőségünk van arra is, hogy automatikus szkenneléseket időzítsünk előre, amelyeket a program a későbbiekben magától elvégez. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.