IObit Malware Fighter letöltés | IObit Malware Fighter magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

IObit Malware Fighter

malwarefighter Az IObit Malware Fighter egy ingyenesen letölthető és telepíthető anti-malware alkalmazás, amely segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártékony programok, kódok, vírusok támadásaitól. Elháríthatjuk a malware, spyware, adware, keylogger, trójai és féreg programok behatolási kísérleteit. Ezzel a programmal nem csak átfogó módon vizsgálhatjuk rendszerünket, de meghajtónként is, vagy akár azt is megadhatjuk, hogy csak a memóriát szkennelje.

Gyártó: IObit
Megnevezés: Malware Fighter
Verzió: 3.4.0.9
Frissítés:
2018.02.24.
Fájlméret: 26.33 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 124
Kategória: Biztonság / Malware eltávolító
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.69 (8 szavazat)

Mi az IObit Malware Fighter?

A szoftver igen kis méretű, letöltése pillanatok alatt elvégezhető, akár csak telepítése. Ízléses grafikus kezelőfelületének kezelését illetően még a kezdőkben sem maradnak kétségek, komolyabb tapasztalat és képzettség nélkül is tökéletesen el lehet igazodni a menük és funkciók között. További könnyebbséget jelenthet, hogy a programhoz elérhető magyarítás is. További információk találhatók a gyártó honlapján.

IObit Malware Fighter használata

A Malware Fighter telepítés után ellenőrzi adatbázis frissességét, és amennyiben nincs szinkronban a hivatalos adatbázissal, letölti a szükséges állományokat. A program ezután hatékonyan képes szkennelni a meghajtókat és az operációs rendszert a különféle káros programok után kutatva. A program rendelkezik egy nagyon hasznos plusz funkcióval is. Amennyiben egy fájlt gyanúsnak találunk, feltölthetjük azt az IoBit rendszerébe, hogy alaposabb vizsgálatnak vessék azt alá.

IObit Malware Fighter

A program ingyenesen letölthető és használható, ugyanakkor elérhető egy fizetős Pro verzió is, amely többek között némileg komolyabb biztonsági beállításokat és gyakoribb adatbázis-frissítéseket kínál. Lehetőségünk van arra is, hogy automatikus szkenneléseket időzítsünk előre, amelyeket a program a későbbiekben magától elvégez. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.