Incredimail letöltés magyarul| Incredimail levelező program

 
Ingyenes programok információs portálja

IncrediMail

incredimail Az IncrediMail egy egyszerűen kezelhető levelezőprogram, amely a levelezés mellett igyekszik a szórakoztatásról is gondoskodni. A népszerű IncrediMail az angol mellett már magyar nyelven is elérhető, ráadásul ingyenes és rendkívül sokoldalú. A bohósága miatt a felhasználók körében népszerű IncrediMail az Outlook-hoz hasonlít működésében, viszont a szoftver segítségével leveleinket nemcsak képekkel és animációkkal, de zenékkel vagy saját aláírásunkkal is elláthatjuk.

Gyártó: Perion Network Ltd.
Megnevezés: IncrediMail
Verzió: 6.39
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 12.0 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Angol
Letöltések:
9 080
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.82 (14 szavazat)

Mi az IncrediMail?

A nyílt forráskóddal rendelkező, az angol mellett végre magyar nyelven is elérhető IncrediMail egyszerre gondoskodik a leveleinkről és a szórakozásunkról. Az alkalmazás gazdag a multimédiás lehetőségekben, emellett pedig gyors és kényelmes keresőeszköz, fejlett AddressBook-ja van, valamint kiemelkedő lehetőséget biztosít a felhasználóknak az egyedi megjelenítésű levelek készítésére. A teljes, ingyenes verzió bő tíz megás, kezeléséhez pedig nem kell számítógépes zseninek lennünk, és a különböző trükköket egy kis gyakorlással könnyedén megtanulhatjuk.

IncrediMail használata

Az IncrediMailt szokás jópofa levelezőprogramnak titulálni, mivel nemcsak egyszerűen kezelhető, de a levelezéssel kapcsolatos eszköztárat számos szórakoztató funkcióval látták el. Telepítés során, vagy az követően minimális nyelvtudással már beállítható az alkalmazás kívánt megjelenítése. A levelekbe nemcsak képeket, aláírást vagy zenét szúrhatunk be, de megjeleníthetünk különféle érzelmeket kifejező figurákat is. A szükséges beállítások elvégzésében könnyedén követhető súgó segíti a felhasználókat. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

IncrediMail

Az IncrediMaillel szabadon kiválaszthatjuk a levél háttérképét, animációkkal láthatjuk el a szöveget, és akár azt is beállíthatjuk, hogy új levél érkezésekor vicces figurák értesítsenek minket. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.