ImgBurn magyar letöltés ingyen | ImgBurn portable Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

ImgBurn

imgburn Az ImgBurn egy freeware, ingyenesen felhasználható szoftver, amely lehetővé teszi CD, DVD és Blu-ray Disc Image formátumok írását, betöltését vagy létrehozását. Ennek a programnak segítségével médiafájlokat készíthetünk a CD-ken és DVD-ken található tartalomból, de az ImgBurn képes közvetlenül lemezre írni a fájlokat és adatokat. Automatikusan felismeri a lemez típusát és ahhoz igazítja a lemezírási sebességet.

Gyártó: SmartTweak Software
Megnevezés: ImgBurn
Verzió: 2.5.8.0
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 3.31 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
11 586
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray / CD író
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.28 (18 szavazat)

Mi az ImgBurn?

A program alapja a DVD Decrypter szoftver, azonban attól eltérően nem képes arra, hogy megkerülje a lemezek beépített másolásvédelmét, így titkosítással ellátott lemezek tartalmát nem rögzíthetjük semmilyen formában. A szoftver mérete meglehetősen kicsi, gyorsan letölthető és gyorsan telepíthető. Kezelése nem okozhat gondot, a médiatartalmak rögzítését és lemezre írását már a főmenüből is néhány kattintás segítségével megoldhatjuk. A formátumok felismerése természetesen automatikus, a beállítási lehetőséget, opciók skálája pedig igen széles, így tetszés szerint testre szabhatjuk a szoftver működését.

ImgBurn funkciói

Az ImgBurn által támogatott formátumok többek között a bin, cue, di, dvd, gi, img, iso, mds, nrg, pdi. A szoftver segítségével létrehozhatunk DVD Video, HD DVD Video lemezeket és Blu-Ray videókat egyaránt. A program teljes Unicode könyvtár/fájlnév támogatást tartalmaz. A szoftver által felkínált lehetőségek összevetve több ismert cd író program egyáltalán nem maradnak alul, mindezt egy egészen kisméretű telepítőcsomagban. A programhoz magyarítás is létezik, amely még inkább megkönnyíti a használatot.

ImgBurn

Az ImgBurn több platformon is futtatható, elsősorban a Windows operációs rendszerek különféle verzióin. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.