ICQ letöltés magyar ingyen | ICQ online chat download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

ICQ Chat

ICQ letöltés A ICQ Chat egy ingyenesen letölthető, online üzenetküldő szolgáltatás, amelynek segítségével a felhasználók azonnali üzeneteket válthatnak egymással írásban és szóban, vagy akár webkamerán keresztül. Az ICQ 6 verzió óta integrált módon lehetőségünk van arra is, hogy a szoftver segítségével bizonyos előre meghatározott, limitált mennyiségű SMS üzenetet küldjünk bármilyen mobilhálózatra ingyenesen.

Gyártó: ICQ Inc.
Megnevezés: ICQ
Verzió: 8.3.7317.0
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 36.21 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 672
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.78 (9 szavazat)

Mi az ICQ?

Ez az egyik legismertebb üzenetküldő szoftver, amelynek segítségével gyorsan és könnyen kezdhetünk írásbeli vagy szóbeli párbeszédet ismerőseinkkel, de megoszthatunk velük adatokat, fájlokat, állományokat is. A fájlátvitel egyúttal megszakítható és később folytatható is. Lehetőségünk van offline is üzeneteket küldeni másoknak, amiket akkor kapnak meg, amikor legközelebb felcsatlakoznak az internetre. Természetesen konferenciabeszélgetéseket is lebonyolíthatunk, amelyekbe tetszőleges számú résztvevőt hívhatunk meg, így azonnali üzeneteket válthatunk egyszerre több ismerősünkkel. Rövid, Quick IM-nek nevezett üzeneteket is küldhetünk másoknak, amelyekhez nincsen szükség külön párbeszédablak megnyitására.

ICQ funkciók

A szoftver számos extra funkcióval, beépített kiegészítővel is rendelkezik, többek között kisebb játékokat is játszhatunk a programmal, megjelenését pedig szabadon alakíthatjuk saját ízlésünknek megfelelően.

icq

Az ICQ-ba integrálva más szolgáltatásokat is elérhetünk, így az ICQ TV-t (egy online videómagazint), az ICQ Game Centert (amely segítségével játékokat játszhatunk ismerőseinkkel) vagy a webes felületen keresztül, telepítés nélkül elérhető ICQ2Go-t. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.