Hitman pro magyar letöltés | hitman pro download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

HitmanPro

hitmanpro A HitmanPro egy biztonsági szoftver, amely segít megvédeni számítógépünket a trójai programoktól, férgektől, vírusoktól, spyware, adware és malware alkalmazásoktól és bármilyen kártékony programtól. A SurfRight által kifejlesztett program amolyan második védelmi vonal, amely nem akadályozza az elsődleges vírusirtó tevékenységét, de hatékonyan képes ellenőrizni a rendszert attól függetlenül is, és elcsípni azokat a károkozókat, amelyek esetleg átcsúsznak az ellenőrzésen.

Gyártó: SurfRight
Megnevezés: HitmanPro
Verzió: 3.7.9.232
Frissítés:
2018.02.24.
Fájlméret: 9.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 852
Kategória: Biztonság / Malware eltávolító / Kémprogram eltávolító
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.77 (11 szavazat)

Mi a HitmanPro?

A Hitman Pro egy rendkívül egyszerűen használható program, amelyet kifejezetten úgy terveztek meg, hogy alkalmazása még a kezdő felhasználók számára se okozzon semmilyen nehézséget, és ne igényeljen komolyabb számítástechnikai alapképzettséget. Telepítésre nincs is szükség, hiszen portable, azaz hordozható program – akár egy pendrive-on is magunkkal vihetjük és tetszőleges számítógépen futtathatjuk. A magasabb szintű funkciók alkalmazásához mindazonáltal nem árthat, ha van némi tapasztalatunk a hasonló programok kezelésében.

HitmanPro vírusirtó használata

A Hitman Pro ellenőrzéseit magunk is elindíthatjuk, de automatikusan időzíthetjük is. Ha úgy állítjuk be a programot, végezhet vizsgálatot akár naponta, hetente, vagy minden gépindításkor. Természetesen azt is meghatározhatjuk, hogy gyors diagnosztikát vagy beható vizsgálatot akarunk-e indítani. A vizsgálat percek alatt lefut, utána pedig lehetőségünk van arra, hogy meghatározzuk, mi legyen a felfedezett hibákkal, rendellenességekkel és kártékony szoftverekkel.

HitmanPro

A szoftver különlegessége, hogy viselkedési modellek alapján szűri ki a károsnak tűnő, gyanús programokat. A korábban felfedezett kártevőkről és a vizsgálatok részleteiről naplót vezet, ez alapján állít fel mintákat. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.