Felhőkönnyű, díjnyertes ingyenes védelem! A legnagyobb fenyegetésészlelő hálózattal, gépi tanulási védelemmel, egyszerű jelszókezelővel és otthoni hálózati biztonsággal rendelkező program, amely nem lassítja le számítógéped. Az Avast termékcsaládba tartozó Avast Free Antivirus legfrissebb Windows változata 18.2 verzió számmal, mely még biztonságosabbá teszi az otthoni internetezést.

Könnyen telepíthető, könnyen használható

Az Avast Free Antivirus 18.2 legújabb fejlesztése biztonsági és teljesítményproblémákat is keres a rendszeren, és azonnali megoldást kínál rájuk. Valós idejű védelmet nyújt az ismeretlen fájlok elemzésével, még mielőtt baj történne. Hátradőlhetsz, az Avast használatával a legnépszerűbb vírusvédelmet választod.


A legújabb funkciók az Avast 18.2 telepítőjében

 • Intelligens vírusvédelem

  Észlelhetők és blokkolhatók a vírusok, kártevők, kémprogramok és adathalász programok. Az intelligens elemzéssel még azelőtt megállítjuk a fenyegetéseket, hogy kárt tennének a rendszerében.

 • CyberCapture

  Automatikusan elemzésre küldheted a gyanús fájlokat a felhőbe, és ha valódi fenyegetésről van szó, az összes többi Avast-felhasználónak is továbbíthatod a javítást.

 • Wi-Fi-vizsgáló

  Automatikusan észlelhető az otthoni Wi-Fi problémák, így a hálózatát jogtalanul használó idegeneket is feltérképezhetjük.

 • Okos vizsgálat

  Megkeresheted az összes biztonsági rést, amelyeken a kártevők beszivárognak, a nem biztonságos beállításoktól és jelszavaktól kezdve a gyanús bővítményekig és elavult szoftverekig.

A legújabb funkciókon felül alapvető intelligens fenyegetésészlelést és valós idejű védelmet is nyújt, ráadásul olyan könnyedén, hogy számítógéped meg sem érzi. Töltsd le az Avast Free Antivirust innen és használd ingyen, nem fogod megbánni!