GOM Player letöltés magyar | GOM Media Player download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

GOM Media Player

gomplayer letoltes A GOM Media Player azaz a Gretech Online Movie Player egy többcélú médialejátszó, amely képes a legtöbb ismert audio- és videofájl- formátum kezelésére. A klienst eredetileg a dél-korai GOM–TV klienseként dobták piacra, segítségével azonban gyakorlatilag bármilyen formátumot lejátszhatunk. A program található equalizer, megjelenése a skin-ekkel testre szabható, használata egyszerű. A GOM Player ingyenesen letölthető, freeware alkalmazás.

Gyártó: Gretech Corp
Megnevezés: GOM Media Player
Verzió: 2.2.77.5240
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 12.6 MB
Operációs rendszer: Windows XP SP2, 2003 SP2, Vista SP1, 2008 SP1, Win7, Windows 8
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 819
Kategória: Mozi & Videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (8 szavazat)

Mi a GOM Player?

A GOM számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek előnybe hozzák a hagyományos médialejátszókkal szemben. Képes többek között a legtöbb sérült fájl lejátszására is, illetve egy kodek keresőszolgáltatás segítségével a hiányzó kodekek felkutatására. A hiányos vagy sérült fájlokat a rossz képkockák kihagyásával játssza le a program, és képes arra is, hogy újból indexelje a fájlt, amennyiben ez szükséges. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

GOM Player funkciók

A GOM segítségével feliratokat is rakhatunk a videók alá. A szoftver támogatja az Unicode Text, SAMI (smi), SubRipText (srt), MicroDVD (sub), SMIL/RealText, SubStation Alpha (ssa), Advanced SubStation Alpha (ass), VOBsub (sub/idx), valamint az ASF, MKV és OGM formátumú feliratokat. A támogatott fájlok között szerepelnek a következők: AVI, WMV, ASF, MP3, MP4, Matroska, 3GP, Google Video, Flash Video, VOB, Ogg, OGM, MPEG–1, MPEG–2, MPEG–4 Part 2, MS MPEG4 V1/2/3, MJPEG, H.263, H.264/MPEG–4 AVC, Vorbis, AMR, QCELP, EVRC és MSVIDC, illetve HTTP streamen keresztül az ASF, MP3, AVI, Ogg fájlokat is képes lejátszani.

GOM Media Player

A RealMedia és QuickTime fájlformátumok kezelésére is alkalmas, illetve audio és videó CD-k, DVD-k, SVCD-k és XCD-k lejátszására. A lejátszó egy kiegészítő, a GOMTV Streamer segítségével képes peer-to-peer videolejátszásra is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.