Fotor letöltés ingyen magyarul | Fotor download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Fotor

fotor A Fotor egy képszerkesztő program. Általa nemcsak a legjobb online fellelhető eszközök állnak rendelkezésünkre a professzionális képszerkesztésre, hanem használata is hihetetlenül egyszerű. Ezzel az állandóan frissülő és megújuló fotószerkesztővel gyors és egyszerű képmódosításokat tudunk elvégezni (vágás, átméretezés, forgatás, egyenesítés stb.), megváltoztathatja a kép színeit, élénkségét, tónusait, telítettségét, élességét és sok más tulajdonságát.

Gyártó: Fotor
Megnevezés: Fotor
Verzió: 2.0.3
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 58 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 210
Kategória: Fotó és kép / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (6 szavazat)

Mi a Fotor?

A Fotor képszerkesztő fent felsorolt tulajdonságai az alapszerkesztésekhez tartoznak, ám a programnak számos más olyan eszköze és alkalmazása is van, melyek segítségével a használó szabadjára engedheti kreativitását, és olyan képet készíthet el magának, amilyent valóban megálmodott. A Fotor Cool Effektjével képeinknek hűvös hatást kölcsönözhetünk hidegebb színekkel és tónusokkal, de ezen kívül még számos más effektet is használhatunk. Ilyen például a Funky Effect, Lemo Effect, Webcam Effect, Tile Effect, Blur Effect stb., de ez még nem minden, hiszen a program segítségével olyan egyedi hatásokat tehetünk rá a képekre, mint a retro-foltok, matricák, mozaikok stb...

A Fotor legfontosabb funkciói

A Fotor program a nők egyik nagy kedvence, tökéletes retusáló funkciója miatt. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy minden időben a lehető legjobb formánkat mutassuk képeinken. Egy kis retusálásért nem kell órákat eltöltenünk a bonyolult Photoshop használatával és áttanulmányozásával. Mutassa legjobb formáját a képein a Fotor teljes körű szépség retusáló készletének használatával.

Fotor képszerkesztő

Ez az online smink és képretusáló alkalmazás magába foglalja a bőrsimító, ránceltávolító, pattanás, folt és vörös szem eltávolító funkciókat, a fogfehérítést és sok más egyebet.