Format Factory letöltés magyarul ingyen | Format Factory download

 
Ingyenes programok információs portálja

Format Factory

formatfactory A Format Factory egy egyszerűen kezelhető, kis erőforrás igényű, ingyenesen használható, freeware médiakonvertáló program, amely képes minden fontosabb médiaformátum kezelésére. Segítségével audio, videó és képfájlokat is konvertálhatunk, így alkalmassá tehetjük őket más platformokon történő lejátszásra. A program segítségével CD és DVD lemezeket is rippelhetünk, és akár a sérült adatok javítására is lehetőségünk nyílik.

Gyártó: Free Time
Megnevezés: Format Factory
Verzió: 4.1.0.0
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 53.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 111
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.81 (13 szavazat)

Mi a Format Factory?

A program különlegessége, hogy más hasonló szoftverekkel ellentétben nem csak videó fájlokkal végezhetünk általa műveleteket, de akár audio és képfájlokat is módosíthatunk. CD és DVD lemezeken található médiákat menthetünk le a számítógépre és más műveleteket is végezhetünk. A program kezelése igen egyszerű, a parancsokat mindössze néhány kattintással kiadhatjuk, akár egyesével, akár könyvtáranként töltve be a szükséges állományokat. A program teljes verziója ingyenesen terjeszthető, letölthető és felhasználható, és még könnyebbé teszi használatát, hogy elérhető hozzá teljes magyar honosítás is.

Format Factory használata

A szoftver segítségével videó (3gp, mpg, mkv, flv, swf, mp4, avi, wmv, rmvb, vob, mov), audio (mp3, ogg, wav, amr, wma, aac, mid) és képfájlokat (jpg, png, ico, bmp, gif, tif, tga), illetve okostelefonos formátumokat kezelhetünk és konvertálhatunk. Lehetőségünk van arra is, hogy tetszőleges számú állományt töltsünk be egyenként vagy könyvtáranként, s ezeket egymáshoz kapcsoljuk, majd így konvertáljuk. A médiahordozók fájljait nem csak lementhetjük, de iso fájlokat is kreálhatunk belőlük.

Format Factory

Sok esetben a szoftver képes arra is, hogy az esetlegesen megsérült fájlok hibáit helyreállítsa. Beállításai könnyedén elérhetőek és segítségükkel könnyen testre szabhatjuk a működést. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.