eMule letöltése magyar | eMule download free for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

eMule

emuleletoltes

Az eMule egy ingyenes az eDonkey alapjaira épült fájlcserélő szoftver. Óriási előnye, hogy a félig lejött adatokat is kezelni képes, majd a későbbiekben összerakja a maradék letöltésből a fájlokat. Internetes világban ez a program talán az egyik legelterjedtebb P2P fájlcserélő program volt, de napjainkban is igen közkedvelt. A legújabb verzió fejlesztésénél nagy erőfeszítéseket tettek számítógépünk biztonságának megnövelésére is.

Gyártó: eMule Inc
Megnevezés: eMule
Verzió: 0.50a
Frissítés:
2017.05.31.
Fájlméret: 3.23 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 359
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.82 (11 szavazat)

Mi az eMule?

Az eMule nyílt forrású Windows operációs rendszerre készített ingyenesen használható fájlcserélő program. Az eMule egyik legnagyobb előnye, hogy a kliens alkalmazások direkt tudnak kommunikálni egymással. A fájlokat egy speciális tömörítéssel csomagolják, így még gyorsabb a letöltés. Az aktív feltöltőket pedig egy pontrendszeren keresztül jutalmazzák. A legfrissebb verziók már szerver nélkül is működnek, köszönhetően a Kademlia protokollnak. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

eMule története

Az eMule első változata 2002-ben látott napvilágot. Hendrik Breitkreuz továbbfejlesztette 7 másik fejlesztővel az eDonkey klienst. Az első teljes verzió (0.05a) nemsokkal később meg is jelent, egy évvel később már weboldala is elindult. Folyamatos fejlesztés alatt van, beépült időközben a Kademlia funkció is, mostanra 16-an dolgoznak rajta.

eMule

Az eMule olyannyira sikeres, hogy napjainkig több mint 80 millióan használják világszerte. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.