Emsisoft anti-malware magyar | emsisoft anti malware letöltés

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

Emsisoft Anti-Malware Free

emsisoft-antimalware A Emsisoft Anti-Malware Free az egyike a piacon megtalálható jobb malware eltávolító programoknak. A program úgy van megtervezve, hogy minél kevesebb számítástechnikai erőforrást vegyen igénybe a maximális sebesség kihasználása mellett, biztosítva ezzel a számítógép optimális működését. Az Emsisoft Anti-Malware bármilyen rosszindulatú szoftvertől megvédi számítógépét, blokkolja a veszélyes honlapokat, és valós időben ellenőrzi a számítógépen található fájlokat.

Gyártó: Emsisoft
Megnevezés: Anti-Malware Free
Verzió: 5.1.0.19
Frissítés:
2018.02.24.
Fájlméret: 95.3 MB
Operációs rendszer: Windows 2003 Server / Windows XP / Windows Vista / Win 7, Win 8, 10
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Angol
Letöltések:
997
Kategória: Biztonság / Malware eltávolító
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (3 szavazat)

Mi a Emsisoft Anti-Malware Free?

Az Emsisoft Anti-Malware Free programot teljesen ingyen használhatjuk, az ezt megelőző verziót A-squared Free-nek hívták. A program két fő kereső adatbázist használ arra, hogy több mint tízmillió rosszindulatú szoftvert azonosítson és iktasson ki számítógépünk védelme érdekében. A veszélyes oldalalak és malware-ek kiszúrása mellett az Emsisoft Anti-Malware Free olyan nem kívánatos programoktól (PUP-ok) is megszabadít, amelyek fölöslegesen leterhelik a számítógépet. A program a spyware és trojan vírusok ellen is felveszi a harcot. Ez az ingyenes verzió elegendő védelmet nyújt számítógépünknek az esetleges vírusok ellen. A fenti verzió még ingyenes, nemrégiben azonban sajnos már fizetőssé tették az alkalmazás új változatait.

Emsisoft Anti-Malware Free használata

A letöltést és telepítést követően elindítjuk a programot, és megvárjuk, hogy az alapértelmezett keresés lejárjon. Ez a keresés a befejezést követően a program újraindítását kéri. A program opciói a baloldalon helyezkednek el, és a Scan PC (személyi számítógép elemzése) négy elemzési lehetőséget kínál: Quick, azaz gyors Smart, azaz okos Deep, azaz mély és Custom, azaz személyre szabott. A Quick Scan a leggyorsabb, ugyanakkor legfelületesebb módszer, míg a Deep Scan órákig is eltarthat. A Custom Scan segítségével kiválaszthatjuk, hogy melyik mappákat szeretnénk átvizsgálni.

Emsisoft Anti-Malware Free

Egyik előnye, hogy egy engedélyező listával (whitelist) is rendelkezik, ugyanakkor a karantén ablak is rendkívül áttekinthető és egyszerűen használható.