Driving Speed 2 install, telepítési leírás magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Driving Speed 2 telepítés leírás

driving-speed

A Driving Speed 2 telepítésének összefoglalója Windows operációs rendszerre screenshot-okkal, képekkel illusztrálva. Ebben a telepítési leírásban kiemeltük az installálás folyamatának legfontosabb lépéseit, felhívva a figyelmet azokra az opciókra, amik a későbbiekben befolyásolhatják a program működését.

Előkészületek

Ellenőrizzük, hogy a telepítőfájl kompatibilis legyen a Windows rendszerünk aktuális verziójával. Részletes információk a Driving Speed 2 szoftverről. Az installálás megkezdése előtt lehetőleg zárjunk be minden egyéb futó programot.

1. A telepítés indítása

Ha az állomány be van csomagolva (zip formátum), a tartalmát csomagoljuk ki egy ideiglenes mappába. A telepítés előtt mindig győződjünk meg róla, hogy tűzfalunk és víruskereső programunk be van kapcsolva. Kattintsunk az install fájlra és kezdjük meg a telepítést. Abban az esetben, ha a tűzfal figyelmeztető üzenetet dob fel, olvassuk azt el és ha mindent rendben találunk, engedélyezzük a telepítőfájl működését.

A Driving Speed 2 telepítő alkalmazását elindítva először az üdvözlő ablak jelenik meg, ahol feltüntetik a program minimális rendszer követelményeit. Zárjunk be minden más futó alkalmazást, majd kattintsunk a „Next” gombra.

Driving Speed 2 telepítés, 1. lépés

2. Licenc szerződés

Mielőtt a Driving Speed 2 játékprogramot telepítjük számítógépünkre, tisztában kell lennünk a szoftver Licencszerződésében foglaltakkal. Olvassuk el figyelmesen, majd annak elfogadása esetén katt a „Next” gombra.

Driving Speed 2 telepítés, 2. lépés

3. Információ

Sok hasznos információt olvashatunk a program működésével kapcsolatban. Tovább a „Next” gombbal.

Driving Speed 2 telepítés, 3. lépés

4. Telepítési mappa

A telepítés alap beállításként a „C:\Program Files\DrivingSpeed2” mappába történik. (Megadhatunk egyéni telepítési útvonalat is a „Browse…” gombra kattintva.) A szükséges lemezterületről is kapunk tájékoztatást. A folytatáshoz kattintsunk a „Next” gombra.

Driving Speed 2 telepítés, 4. lépés

5. Start menü mappa

A Start menübe települő mappát átnevezhetjük, alapértelmezettként „Driving Speed 2”. Ha jóváhagytuk, lépjünk tovább a „Next” gombra kattintva.

Driving Speed 2 telepítés, 5. lépés

6. Kiegészítő feladatok

A program gyors eléréséhez a feladat kijelölésével létrehozunk a Windows asztalon egy parancsikont.

Driving Speed 2 telepítés, 6. lépés

7. Ellenőrzés

Itt találjuk a telepítési beállításokat. Ha módosítani szeretnénk valamit, a „Back” gombra kattintva még megtehetjük. A folytatáshoz kattintsunk az „Install” gombra.

Driving Speed 2 telepítés, 7. lépés

8. Telepítés számítógépünkre

A telepítés folyamatáról és állapotáról tájékoztat minket a következő ablak. Ennek során feltelepülnek a szükséges összetevők számítógépünkre. Legyünk türelemmel, ez eltarthat egy kis ideig.

Driving Speed 2 telepítés, 8. lépés

9. Kiegészítő komponens

A Telepítő felajánlja számunkra „Crawler” eszköztárát is, mely beépülhet web böngészőnkbe. A „Skip Offer” gombra kattintva az eszköztár nélkül folytatódik a telepítés. Ha élni kívánunk a lehetőséggel, jelöljük ki ezt az opciót. Ha nem, szüntessük meg az összes kijelölést és kattintsunk a „Next” gombra.

Driving Speed 2 telepítés, 9. lépés

10. Telepítés befejezése

A „Finish” gombbal bezárhatjuk a telepítő ablakot.

Driving Speed 2 telepítés, 10. lépés

Gratulálunk! A Driving Speed 2 program sikeresen települt számítógépünkre, megkezdhetjük a használatát. Esetenként a Windows igényli az operációs rendszer újraindítását, ebben az esetben a telepítés végeztével tegyük ezt meg. A programot a Start menüből futtathatjuk.