Driver Booster letöltés | Driver Booster 5 download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Driver Booster

driver-booster A Driver Booster ingyenesen frissíti a gépünk illesztőprogram-készletét és megkeresi a hiányzó drivereket. Hasznos, gyors és könnyen kezelhető, magyar nyelven is támogatott segédprogram, remek kereső funkcióval. Egy kattintással optimalizálhatjuk az eszközök összehangolását, a kezdők is jól boldogulnak ezzel a profi kiegészítővel. Telepít, javít, frissít, akár automatikusan is. Számítógépünk a Driver Boosterrel mindig naprakész lesz, a magas színvonalú élményért töltsük le most!

Gyártó: Iobit
Megnevezés: Driver Booster
Verzió: 4.1.0.390
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 14.33 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 794
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (2 szavazat)

Mi a Driver Booster?

Miért fontos, hogy a megfelelő illesztőprogramokat használjuk a munkafolyamatokban? A számítógép eszköztípusait ezek a driverek hangolják össze, vagyis adott esetben egy hiányos, elavult illesztőprogram fennakadást okoz. A Driver Booster szoftver helyettünk is folyamatosan nyomon követi a változásokat, a frissítéseket pedig telepíti. A program keresője rendkívül jól funkcionál, így gyorsan megtalálja az adott eszköztípushoz szükséges leghasznosabb hardvereket. Ingyenes és okos, Windows XP/Vista/7/8/8.1 mellett már Windows 10-zel is kompatibilis. Mivel nem minden illesztőprogram véglegesített, bárki hasznát veszi a Driver Booster segédprogramnak, és ezzel kényelmessé, gyorssá teheti a munkafolyamatokat. Praktikus, hogy az ellenőrző folyamatokat manuálisan is elvégezhetjük, ugyanakkor időt takarítunk meg, ha mindezt automatizáljuk, és rábízzuk a szoftverre.

Driver Booster használata

A Driver Booster profi és népszerű driver, könnyen telepíthető, az átlátható felület pedig garantálja, hogy minden felhasználó gyorsan kiismerje magát ebben a programban. Már minimális számítógép ismerettel is hatékonyan kezelhető, sőt, a letöltést követően automatikusan összegyűjti és listázza az összes hardvert, valamint a felhasznált illesztőprogramokat. Frissíti az elavult drivereket, így optimalizálja a gép működését. Ezek után a számítógépünk újraindul. A Driver Boosterrel rendszerezhetjük a driver letöltéseinket, pontosan ki tudjuk jelölni, hova mentse az új programokat és a frissítéseket.

Nagyjából 400 000 driver kezelését bízhatjuk rá erre a nagyon okos segédprogramra, amely még arra is képes, hogy saját igényeink szerint kizárásokat alkalmazzon a frissítéseknél, telepítéseknél. Így ellenőrzésünk alatt tarthatjuk a teljes illesztőprogram-készletünk, sőt, magunk jelölhetjük ki a számítógépünk visszaállítási pontját – azt a korábbi állapotot, amelyet egy kattintással bármikor elérhetünk. Nem kifejezetten játék felhasználóknak készült, azonban ők is hatékonyan optimalizálhatják a Driver Boosterrel a speciális illesztőprogram-listájukat.