Dolphin browser pc windows 10 | Dolphin browser letöltés

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Dolphin3D Web Browser

dolphin3d A Dolphin3D Web Browser egy ingyenes böngésző Windowsra kifejlesztve, amely új bővítmények egész sorát ajánlja a felhasználónak. Ez az új és innovatív böngésző bármilyen más böngésző helyettesítésére alkalmas. Felhasználóbarát felületű, és rengeteg bővítménnyel rendelkezik, mint például a gyors filmek, zene- és játékalkalmazások, valamint a letöltések opció. Beépített média lejátszóval, képszerkesztővel és szövegfeldolgozóval is rendelkezik.

Gyártó: Future Thought Technologies
Megnevezés: Dolphin3D Web Browser
Verzió: 1.60
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 12.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 416
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.69 (8 szavazat)

Mi a Dolphin3D Web Browser?

A Dolphin3D Web Browser-t a FutureThought Technologies fejlesztette ki, és egy olyan Internet Explorer kompatibilis böngésző, amelynek célja a legjobb, legerősebb böngészőélmény biztosítása a felhasználó számára. A Dolphin 3D Web Browser több mint száz olyan bővítménnyel rendelkezik, amelyek más böngészőknél nem találhatók meg. Internet Explorer kompatibilitásának köszönhetően pontosan úgy viselkedik, és úgy néz ki, ahogy kell. A böngésző Windows XP-n (sp2+), Windows Vistán és Windows 7-en is működik. Rendszerkövetelménye az 1 GHz processzor legalább 512 MB-s memóriával (de ajánlott az 1 GB+ memória).

Dolphin3D Web Browser használata

A Dolphin3D Web Browser felhasználóbarát felületének és a könnyen elérhető gyors ikonoknak köszönhetően igencsak egyszerűen használható. A rengeteg bővítmény (média lejátszó, képszerkesztő, cookie manager, helyesírás ellenőrző stb.) szinte azonnal aktiválható és deaktiválható a könnyű átláthatóságnak köszönhetően. A jobb felső sarokból a böngésző grafikájára és felbontására vonatkozó információkat és beállításokat találhatjuk meg, míg a bal felső sarokban a bővítmények válnak azonnal elérhetővé.

Az interaktív menünek és a könnyen hozzáférhető ikonoknak köszönhetően a Dolphin3D Web Browser használata szórakoztató és egyszerű egyazon időben.