Daemon Tools magyar használati útmutató, felhasználói instrukciók

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Daemon Tools használati útmutató

daemon-tools

A Daemon Tools felhasználói leírása magyarul Windows operációs rendszerre. Az alábbi használati útmutatóban kiemeltük a szoftver legfontosabb funkcióit, képekkel illusztrálva és részletezve azok alkalmazását. Az instrukciókkal könnyebben elsajátíthatjuk a virtuális lemezkezelő használatának fortélyait, valamint segíthetnek a kezdeti lépéseknél is.

A Daemon Tools letöltése

Amennyiben szükség lenne a Daemon Tools legfrissebb letölthető ingyenes verziójára, a telepítőcsomagot szedjük le innen. Mielőtt azonban telepítenénk a virtuális meghajtó programot, a biztonság kedvéért átfuthatjuk a szoftver képekkel illusztrált telepítési leírását.

A Daemon Tools indítása

Indítsuk el a programot a Windows asztalról vagy a Start menüben található parancsikonnal. A Daemon Tools első indításakor előfordulhat, hogy a víruskeresőnk vagy a tűzfal ellenőrzi a szoftvert és a futtatásához engedélyt, megerősítést kér.

Az első lépések

Az emulátor telepítésekor megadhatjuk, hozzárendelje-e magát bizonyos fájltípusokhoz – ezen természetesen később módosíthatunk. Miután a telepítés befejeződött, a programot azonnal elindíthatjuk, így a kezdőképernyőre jutunk, ahol friss híreket, a számítógépen található releváns fájlokat, illetve a beállítási lehetőségeket találjuk. A főképernyőn a program által automatikusan érzékelt képek lejátszását elindíthatjuk vagy éppen leállíthatjuk, virtuális meghajtókat adhatunk hozzá, képfájlokat készíthetünk vagy írhatunk ki lemezre a megfelelő ikonok segítségével. Az egyes ikonok funkcióiról tájékoztatást kapunk, ha a kurzort azok fölé visszük.

Daemon Tools felhasználói leírás 1.

Beállítások

A fogaskerék ikonra kattintva juthatunk a beállításokhoz. Itt elsőként az Általános beállításokat tekinthetjük meg, ahol a tálcaalkalmazást aktiválhatjuk, az automatikus csatolást és a fájlfrissítéseket engedélyezhetjük, valamint átállíthatjuk a program nyelvét is.

Daemon Tools felhasználói leírás 2.

A gyorsgombok menüben billentyűparancsokat adhatunk meg a szövegmezőkbe kattintva és a kívánt kombinációkat lenyomva, amelyek a „mind leválasztása” és a „Csatlakoztatás az első eszközre” funkciókat aktiválják, ha a program a háttérben fut.

Daemon Tools felhasználói leírás 3.

Az Integráció fülön azt választhatjuk, ki hogy a program mely fájlokhoz társítsa magát automatikusan. Bejelölhetjük azt is, csatlakozzon-e a Daemon az első üres eszközhöz, amelyet érzékel.

Daemon Tools felhasználói leírás 4.

Kapcsolat fül

A Kapcsolat menüben azt adhatjuk meg, hogy amennyiben a program az internetre csatlakozik, engedélyezzük-e számára a közvetlen kapcsolatot, vagy inkább azt szeretnénk, hogy proxy kiszolgálón keresztül létesítsen kapcsolatot. A Megerősítések fülön megadhatjuk azt, hogy a program mely műveletek esetén kérjen megerősítést, mielőtt végrehajtja a kapott utasítást.

Daemon Tools felhasználói leírás 6.

Speciális

A Speciális beállításokkal általában nem kell foglalkoznunk, mivel normál kép esetén ezeket nem kell módosítani. Végül a Media Info fülön a híreket megjelenítő panel tulajdonságait állíthatjuk be. Igény szerint a panelt elrejthetjük vagy megjeleníthetjük, illetve áthelyezhetjük a programablak tetszés szerinti oldalára, valamint kiüríthetjük a cache-ben elraktározott információkat.

Daemon Tools felhasználói leírás 8.

A Daemon Tools virtuális meghajtó program felhasználói leírásának végére értünk, reméljük hasznosak voltak a fenti útmutatások, instrukciók.