CamStudio letöltés magyar | CamStudio download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

CamStudio

camstudio A CamStudio egy képrögzítő szoftver, amelynek segítségével felvehetjük a képernyőn zajló folyamatokat. Rögzíthetünk videó és audio állományokat is kiváló minőségben. A Microsoft Windows operációs rendszeren futtatható program teljesen ingyenes. Az általa készíthetünk szemléltető, oktatóvideókat, útmutatókat, egyszerűen demonstrálhatjuk problémáinkat vagy éppen trükköket oszthatunk meg.

Gyártó: CamStudio.org
Megnevezés: CamStudio
Verzió: 2.7.2
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 6.33 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
8 177
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.60 (10 szavazat)

Mi a CamStudio?

A program legelső, akkor még teljesen nyílt forráskódú változatát 2001-ben adták közre. A szoftver kifejlesztőjét a későbbiekben felvásárolta az Adobe. A vállalat újra kiadta frissített verzióként a programot, ám forráskódja többé már nem volt nyíltan elérhető 2007 után. Segítségével különféle videókat készíthetünk számos célra, például oktatás, prezentáció vagy szórakoztatás céljából. A program ugyan magyar nyelven nem érhető el, ám kezelése mégis kézenfekvő, néhány kattintással bármilyen szükséges műveletet végrehajthatunk. A videókat rögzíthetjük és később a beépített lejátszó segítségével meg is tekinthetjük.

CamStudio funkciók

A program segítségével kijelölhetjük a képernyőn a rögzíteni kívánt területet, videó és audio felvételeket készíthetünk kiváló minőségben. A fájlokat a program avi formátumban rögzíti a számítógépen, de képes arra is, hogy ezeket sfw fájlokká konvertálja. Lehetőségünk van kép-a-képben megjelenítésre is, és pontosan meghatározhatjuk, milyen minőséget kívánunk előállítani.

CamStudio

A CamStudio nagy előnye, hogy a lehető legkisebb méretű videó fájlokat állít elő jó minőségben, melyeket megoszthatunk például e-mailben, videómegosztó oldalakon vagy akár fájlküldő alkalmazásokon keresztül. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.