BurnAware ingyenes letöltés magyar | BurnAware free download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

BurnAware

burnaware A BurnAware egy igen egyszerű, mégis hatékony és könnyen kezelhető lemezkezelő eszköz, melynek segítségével különböző lemezeket írhatunk. A támogatott formátumok listáján szerepelnek többek között az adatlemezek, Blu-ray, audio vagy mp3 CD, videó DVD. A BurnAware programban lehetőségünk van arra, hogy automatikus ellenőrzéseket végezzünk a lemezeken és a fájlokon, egyszerre több lemez kezelésére is képes.

Gyártó: BurnAware Technologies
Megnevezés: BurnAware
Verzió: 8.8
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 7.26 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 889
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray / CD író
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (15 szavazat)

Mi a BurnAware Free?

A szoftver komolyabb funkciókkal is rendelkezik az alapvető lemezíró képességeken túl. Segítségével ellenőrizhetjük bármely lemez írhatóságát, megjeleníthetjük a lemezinformációkat, létrehozhatunk boot lemezeket is, valamint ISO fájlba menthetjük a lemezek tartalmát. A BurnAware egy ingyenesen letölthető freeware alkalmazás, amellyel a lemezírási műveleteket nehézségek nélkül végezhetjük el. A szoftver kis erőforrás-igényű és méretű, kezelőfelülete letisztult, telepítése egyszerű. A program használata ingyenes, de csak otthoni felhasználásra természetesen.

BurnAware használata

A szoftver elindítása után a főablakba kerülünk, amely gyakorlatilag maga a főmenü – innen elérhetjük a legfontosabb funkciókat. A programot kifejezetten a kezdő felhasználók igényeire szabták, tehát nem szükséges komolyabb informatikai alapképzettség ahhoz, hogy használjuk.

BurnAware Free

A lemezkiírás műveletét néhány egyszerű kattintással elvégezhetjük, nem kell órákon át bonyolult programkezelési útmutatókat böngésznünk az egyszerű feladatok végrehajtásához. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.