BitTorrent letöltése magyar | BitTorrent download synch

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

BitTorrent

bittorrent letoltes A BitTorrent egy torrent alapú program, mellyel megosztott fájlokat tudunk fel- illetve letölteni. A torrentek az un. p2p vagy peer to peer protokollon keresztül futnak, aminek nagy előnye, hogy letöltés közben a feltöltési sávszélességét is ki tudjuk használni. A letöltések egyesével állíthatóak, mind le és feltöltési sebesség, mind a prioritásuk, de ütemezhetjük is a fájlokat. A letöltést bármikor megszakíthatjuk, később folytatódik ha újra elindítjuk a programot.

Gyártó: Bittorrent Inc.
Megnevezés: BitTorrent
Verzió: 7.10.0
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 1.61 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
12 981
Kategória: Hálózat & Internet / Torrent letöltő / Fájlmegosztó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.60 (40 szavazat)

Mi a BitTorrent?

A BitTorrent egy ingyenes torrent kezelő szoftver, amivel saját torrenteket hozhatunk létre és tölthetünk le más torrent szerverről fájlokat. Rengeteg funkciót találunk, mégis kis erőforrást igényel. Magyar nyelven is futtathatjuk, így könnyebben kezelhetőbb a program. A BitTorrent programcsomagba DNA-t (Delivery Network Accelerator) is beépítettek, ami még jobban meggyorsítja a letöltéseket és intelligensebben kihasználja a sávszélességünket. A magyar változathoz telepítenünk kell a magyar nyelvű kiegészítő csomagot is.

BitTorrent használata

A telepítéskor választhatunk magyar nyelvet, néhány kattintással installálhatjuk. Ügyeljünk rá, hogy a tűzfalunk megfelelően be legyen állítva. Amennyiben nem indulnak meg később a letöltések, a tűzfal konfigurációt módosítsuk. Fogadjuk el a licenc feltételeket és lehetőleg ne engedélyezzük a felkínált Toolbar-t. Még több instrukciót a Bittorrent telepítési leírásban találunk. Ha kész vagyunk, a neten keressünk rá a kívánt torrent állományokra, majd "Megnyitással" közvetlenül futtassuk a BitTorrent programmal.

bittorrent

Több torrent állományt is kezelhetünk egy időben, a párhuzamos letöltések számát igény szerint állíthatjuk. Fel illetve letöltési sebességkorlátokat is megadhatunk a Beállítások menüpont alatt. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.