BitComet letöltése ingyen magyarul | BitComet letöltés Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

BitComet

bitcomet A BitComet segítségével P2P fájlokat tölthetünk le, ugyanakkor lényegesen felgyorsítja a HTTP és FTP letöltéseket is. Nem jelenthet kihívást azok számára, akik használtak már BitTorrentet, hiszen lényegében ennek a mintájára épül. A BitComet segítségével könnyedén kicserélhetjük és megoszthatjuk fájljainkat más felhasználókkal is, de természetesen a használata a legálisan letölthető fájlokra kell hogy korlátozódjon. A felhasználó felület az eMule és a BitTorrent-re emlékeztet a megszokott indító, szüneteltető és stop gombokkal.

Gyártó: BitComet
Megnevezés: BitComet
Verzió: 1.40
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 8.34 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
941
Kategória: Hálózat és internet / Letöltő menedzser
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a BitComet?

A BitComet 2003 óta van jelen az internetes letöltés világában. A könnyen és ingyenesen használható program előnyei közé tartozik, hogy lehetővé teszi a hosszú távú seed időt, a torrentek megosztását más felhasználókkal, a letöltés közbeni megtekintést és még sok mást is. A BitComet egy erősen Windows Explorerbe ágyazott felületet használ, keverve ezt a BitTorrent alapmintáival, ezzel alkotva valami azonnal felismerhetőt a felhasználó számára. A program 52 nyelvet támogat, és felhasználóbarát felületének köszönhetően remek választás, ha P2P fájl letöltő és http letöltés gyorsító alkalmazásra van szükségünk.

BitComet használata

A telepítést követően a BitComet programot bármilyen más P2P fájl letöltő alkalmazáshoz hasonlóan elindítjuk és használatba vesszük. A beépített letöltés gyorsító kényelmes letöltést biztosít és a különleges "media preview" (média előnézet) opció lehetővé teszi, hogy belepillantsunk az éppen letöltésre váró fájlra. Egy másik előnyös funkciója, hogy könnyedén átnevezhetjük a letöltendő fájlt még a letöltés előtt. Többnyelvű támogatásának köszönhetően pedig nem okoz problémát a többnyelvű oldalak kezelése sem.

BitComet

A BitComet csetelési lehetőséget is biztosít a felhasználóknak, és lehetővé teszi bizonyos oldalak könyvjelzővel való megjelölését is. A BitComet egyetlen hátránya, hogy a letöltési sebessége alacsonyabb, mint más torrent alkalmazásoknak.