Balabolka letöltés magyarul ingyen | Balabolka magyar hang

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Balabolka

balabolka A Balabolka sokoldalú ingyenes szövegfelolvasó program, amellyel akár profi minőségű, szerkesztett hanganyagot is készíthetünk. Magyar nyelven is támogatott. Ismeri a leggyakoribb dokumentumtípusokat, még egy PDF-tartalmat is felolvastathatunk vele. Sőt, alakítsuk át vele a szöveget audiofájllá és mentsük el, hogy bármikor visszahallgathassuk. Szerkesszünk vagy fordítsunk vele, de helyesírási ellenőrzőként is hasznos. Tanuljunk, szórakozzunk a Balabolka programmal, töltsük le most!

Gyártó: Ilya Morozov
Megnevezés: Balabolka
Verzió: 2.11.0.603
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 10.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
638
Kategória: Vegyes
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 2.90 (5 szavazat)

Mi a Balabolka?

Szórakoztató és okos, munkához és kikapcsolódáshoz egyaránt alkalmazható. A Balabolka szövegfelolvasó támogatja a leggyakrabban használt operációs rendszerek szövegformátumait, valamint minőségesen konvertálja ezeket hangfájlokká. Mentsük WAV, MP3, MP4, OGG és WMA formátumban – ezeket bármikor újra lejátszhatjuk. Az ingyenes Balabolka igazán funkció gazdag fejlesztés, hiszen a beépített helyesírás ellenőrzővel szöveget is korrigáltathatunk. A fordító funkcióval pedig az angol, német, francia, spanyol és olasz nyelven túl akár arab, bolgár, szerb vagy vietnami tartalmat is lefordíthatunk magyar nyelvre. A szövegfelolvasóval mentett anyagokat később is megszerkeszthetjük, például eltávolíthatóak a zörejes, nem megfelelő részek a hangfájl vágó segítségével. Komplex munkát végez, ráadásul rendkívül könnyű kezelni a program felületét.

Balabolka használata

A Balabolka nem csupán egy szövegfelolvasó: egy modern felületű audiofájl kezelőt kaptunk a fejlesztőktől, amelyet még telepíteni sem kell, mivel portable program. Töltsük le, csomagoljuk ki, és azonnal indíthatjuk is a népszerű programot. Keressük ki a menüsorból a szükséges funkciót: válasszunk szövegfelolvasót, szerkesztőt. Konvertáljunk fájlokat igény szerint, hogy a rögzített tartalmat később gond nélkül vissza tudjuk játszani. A Balabolka beállításai hasonlóak, mint amit megszokhattunk egyéb hangszerkesztő programoknál.

Azonban itt a fájldarabolás és hangvágás csupán a szolgáltatás egy részét fedi, a Balabolka bármikor használható fordítóként is. Nem értünk egy kifejezést? Ez a szövegfelolvasó kisegít bennünket. Kényelmes és hasznos nyelvtanulási eszköz, de a munkahelyünkön is remek kisegítő, ha okos és gyors megoldásra van szükségünk. Ideális PDF-felolvasó, a munkameneti beállítások is rendkívül felhasználóbarát módon működnek. A félbehagyott tevékenységet például ott folytathatjuk, ahol korábban megszakítottuk. Nem meglepő, hogy könnyű megszeretni a Balabolkát, hiszen egy profi program!