Avidemux letöltés magyar | Avidemux portable download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jól használható program,könnyű vele a szövegszerkesztés,beillesztés is.Ha további extrákra vágysz javaslom az Apache Open Office incubating 3.4.1 -et. Download: OpenOffice 3.4.1

Avidemux

avidemux Az Avidemux egy ingyenes, nem-lineáris videó szerkesztő program, melyet arra terveztek, hogy leegyszerűsítse a vágási, szűrési és kódolási feladatokat. A videó szerkesztő segítségével elvégezhetjük a videók, filmek, klipek szerkesztését, színt, méretet változtathatunk, különféle szűrőket alkalmazhatunk rajtuk, elvégezhetünk sok fajta korrekciót. A videó minőségének egyedi beépített algoritmussal való javítására is alkalmas.

Gyártó: Avidemux
Megnevezés: Avidemux
Verzió: 2.6.11
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 17.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 106
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.81 (16 szavazat)

Mi az Avidemux?

Az Avidemux ingyenesen letölthető, egyszerűen telepíthető. Használatához ugyanakkor komolyabb tapasztalat és felkészültség szükséges. Bár a menük közötti eligazodás könnyű, az eszközök használata pedig nem bonyolult, de profi szintű felhasználó ismeretek kellenek a szoftver lehetőségeinek teljes kiaknázásához. A program számos fájltípust támogat, melyek között megtalálható az AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlok, MP4 és ASF, valamint kodekek is nagy számban. Az Avidemux több platformon futtatható, többek között Linux, BSD, Mac OS X és Microsoft Windows operációs rendszerek alatt is.

Avidemux használata

Az Avidemux által a videofájlokat megvághatjuk, újraméretezhetjük, szükség szerint darabolhatjuk, audio sávokat illeszthetünk be. VBR, MP3 és OGG fájlokat kezelhetünk, továbbá videorészleteket vághatunk ki és illeszthetünk be. A program képes CD és DVD lemezek írására is, illetve a videó fájlok átkonvertálására szinte bármilyen formátumba.

Avidemux

A feladatok egy része automatizálható projektek, feladatsorok és a szkriptek segítségével. A projektrendszer a szoftver kiemelt része, segítségével beállításokat, konfigurációkat, preferenciákat menthetünk el egyetlen fájlba. Az ingyenes program telepítési leírása magyarul itt található.