AstroBurn Lite letöltés magyar | AstroBurn Lite download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Astroburn Lite

astroburn-lite A Astroburn Lite egy széleskörű lehetőségeket kínáló CD- és DVD-író program, melyet a Microsoft Windows operációs rendszeren való futtatásra terveztek. Három különféle verzióban érhető el, ezek Lite, Audio és Pro típusok. Előbbi elsősorban adatlemezek létrehozására alkalmas, az Audio természetesen audio lemezek írására, a Pro verzióval pedig akár rendszerindító lemezeket is készíthetünk.

Gyártó: Disc Soft Ltd.
Megnevezés: Astroburn Lite
Verzió: 1.8.0.183
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 7.53 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 515
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray / CD író
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.79 (7 szavazat)

Mi az Astroburn Lite Free?

Az Astroburn egy ignyenes CD, DVD és Blu-ray lemezek létrehozására alkalmas professzionális alkalmazás. Segítségével írhatunk, másolhatunk vagy akár törölhetünk is lemezeket, legyenek azok szinte bármilyen típusúak. Az Astroburn képes az eredeti lemezek leolvasására és lemezképek készítésére is, amelyeket elmenthetünk merevlemezünkre. Az ingyenesen letölthető Lite verzióban lehetőségünk van arra, hogy kiválasztott fájlokat, adatállományokat vagy lemezképeket írjunk ki a lemezekre. A program kezelőfelülete és megjelenése szabadon változtatható, kezelése pedig nem jelent nehézséget még a kezdők számára sem.

Astroburn Lite funkciói

Az alkalmazás segítségével készíthetünk egyszerű adatlemezeket, illetve Multisession és védelemmel ellátott lemezeket is. Lehetőségünk van lementeni a lemezek teljes tartalmát és lemezképet készíteni róluk (mdx, mds, iso formátumokban, illetve audiolemezek esetén APE formátumban), illetve szükség esetén teljes tartalmukat gyorsan és könnyedén törölni. Az Astroburnnel való munka közben nyomon követhetünk minden fontos információt, így láthatjuk azt is, mennyi szabad hely van még a lemezen, mennyit tervezünk teleírni és a szükséges írási/törlési sebességet.

Astroburn Lite Free

A program erőforrásigénye meglehetősen kicsi, mégis számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.