Any Video Converter letöltés magyar | AVC ultimate download

 
Ingyenes programok információs portálja

AVC - Any Video Converter

any-video-converter Az AVC - Any Video Converter egy ingyenes konvertáló program, okos és gyors, amelyet a profik és a kezdők is biztos kézzel használhatnak. Az AVC, vagyis az Any Video Converter a legnépszerűbb és a legritkább videoformátumokat is támogatja. Gyorsan és jó minőségben tölti le az ismert online videómegosztó oldalak tartalmait, amelyeket igény szerint konvertálhatunk, vagy DVD-re írhatunk. Válasszunk bemeneti és kimeneti formátumokat, szerkesszünk videoanyagot, az AVC program gyorsan és minőségesen dolgozik.

Gyártó: Anvsoft Inc.
Megnevezés: AVC
Verzió: 5.9.5
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 40.1 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 077
Kategória: Mozi & Videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.17 (3 szavazat)

Mi az Any Video Converter?

Nincs megfelelő kodekcsomagunk? A kedvenc lejátszónk nem tudja megnyitni a videótartalmat? Az AVC ingyenes és otthoni használatra tökéletes megoldást kínál: ez a konvertáló program most kényelmessé teszi a videónézést. Jól kezeli a MP4, MPEG, VOB, WMV, 3GP, 3G2, MKV, MOD, M2TS, RMVB, AVI bemeneti formátumokat, valamint a 4K bármilyen változatát. A leggyakoribb kimeneti formátumok között találjuk a következőket: WMV, MPG, MP4, AVI, ASF, M2TS, 3GP, 3G2, FLV, MKV, SWF, WEBM. Az AVC ingyenes segítséget ad a hangsávok, a háttérzene és hanganyag leválasztásában is. Sokoldalú és okos, DVD-írásra is tökéletes. A tartalomszerkesztéshez sincs szükségünk újabb programra. Az AVC-vel feliratot és hanganyagot adhatunk a videóhoz, különleges effekteket húzhatunk rá. Még a minőségét is felturbózhatjuk ezzel az egyik legismertebb konvertáló programmal. A gyakorlottak számos funkció között válogathatnak, a kezdőknek pedig megfelelő alapbeállításokat kínál az AVC.

Az AVC használata

Az AVC fejlesztői sokoldalú és könnyen kezelhető programot tettek ingyen elérhetővé, amely felpörgeti és leegyszerűsíti a videónézést és az eszközök közötti fájlcserét. Beállíthatjuk a bemeneti és kimeneti formátumokat. Ha most ismerkedünk a konvertálóval, bízzuk magunkat a fejlesztőkre. A felső sávban húzódó menüben találjuk meg az aktuális funkciókat. Az AVC ugyanis nemcsak fájlátalakítóként profi, de videoszerkesztéshez, rippeléshez és DVD-íráshoz is érdemes használni.

A legnépszerűbb videómegosztók tartalmát is bármikor a kívánt formátumba konvertálhatjuk, akár a böngészőből, URL-címmel is betölthetjük a kívánt videót. A minőség miatt ne aggódjunk, hiszen ez volt a másik fontos fejlesztői szempont a program fejlesztésénél. Gyors és színvonalas, nem kell pótcselekvést keresnünk, szinte azonnal elvégzi a konvertálást. Mi magunk is feljavíthatjuk az AVC eszközkészletével a videók minőségét, a legfontosabb beállításokat megtaláljuk a menükben. Változtassunk a képarányokon, szerkesszük át a kodekeket, nyúljunk hozzá a hangsávhoz vagy a feliratokhoz. Időt és bosszúságot takarítunk meg ezzel a felkészül programmal!