ActiveSync letöltés magyar | Microsoft ActiveSync Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

ActiveSync

activesync Az ActiveSync egy a Microsoft által készített ingyenes alkalmazás, amely program célja, hogy szinkronizálja az adatokat a hordozható eszközök és az asztali számítógépek között. Napjainkban elsősorban a Windows Mobile alapú eszközök információinak mentésére használják. A szinkronizációra sor kerülhet nem csak asztali gépekkel, de szerverekkel is, így adatainkat – kontaktokat, e-maileket vagy éppen emlékeztetőket – bármikor, bárhonnan elérhetjük, internetes kapcsolaton keresztül.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: ActiveSync
Verzió: 4.5
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 7.55 MB
Operációs rendszer: Windows 95 / Windows 98 / Win 2000 / Windows Vista / Windows Me / Windows XP
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 811
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.64 (7 szavazat)

Mi az ActiveSync?

A szoftvert a Microsoft 1996 óta használja arra, hogy a különböző platformokra kifejlesztett alkalmazásaiban és operációs rendszereiben tárolt információkat és adatokat naprakész módon szinkronizálja. Így az asztali gépeken, tableteken, PDA-kon, mobileszközökön futó programok, mint például az Outlook vagy az Explorer állandó összhangban működhetnek. A program ugyanakkor rendelkezik bizonyos hiányosságokkal, így nem képes többek között az Outlook bizonyos adatainak szinkronizálására. A program helyett ma már hivatalosan a Windows Mobile Device Centert használják. A Microsoft ActiveSync szoftver csomagról még több információ található a gyártó honlapján.

ActiveSync használata

Az ActiveSync-et a Microsoft már évek óta nem használja hivatalosan, régebbi programverziók és platformok esetében ugyanakkor még mindig működik. A szoftver kompatibilis a Vista előtti Windows rendszerekkel, korábbi Windows Mobile rendszerekkel, valamint a Microsoft Exchange Server, Atmail, Axigen, Horde, Kerio Connect, Kolab, MDaemon Messaging Server, Novell GroupWise, Tine 2.0, Scalix, Zarafa, Zimbra vagy Z-push alapú szerverekkel. A szoftver szinkronizálja többek között a naptárban tárolt eseményeket és emlékeztetőket, az Outlook contact-jait és az abban tárolt e-maileket, illetve az Internet Explorer kedvenceket.

Microsoft ActiveSync

Segítségével telepíthetünk mobilalkalmazásokat, biztonsági mentéseket készíthetünk és fájlokat másolhatunk mobileszközeinkre. Win7-et nem támogatja, de nincs is szüksége erre a programra, a beépített funkciók támogatják a mobileszközök elérését.