Acala DVD Ripper letöltés | Acala DVD Ripper download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Acala DVD Ripper

acala-dvd-ripper Az Acala DVD Ripper ingyenes program kitűnő minőségben konvertál audio- és videofájlokat, azonban a legfőbb funkciója a DVD másolás. Az egyik legegyszerűbb, mégis legokosabb dvd grabber, amely a másolásvédett lemezekkel is könnyedén dolgozik. Ráadásul képes arra, hogy kis méretű fájlokat hozzon létre – miközben a tartalom minősége változatlanul magas szintű marad. Szerezzünk be új zenéket, csengőhangokat az Acala DVD ripperrel! Ezt a konvertálót és grabbert a kezdők is szeretni fogják!

Gyártó: Acala Software Inc.
Megnevezés: Acala DVD Ripper
Verzió: 6.3.7.326
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 11.4 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
344
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Acala DVD Ripper?

Az Acala DVD ripper lehetővé teszi, hogy minél szélesebb körben használhassuk fel a DVD-k tartalmát, miközben a fájlok minőségéért is felel ez a program. Telepítsük a gépünkre, és a DVD anyagát máris a legnépszerűbb formátumokba konvertálhatjuk: az AVI, DivX, XviD, Mp4, 3GP, Mpeg és WMV kiterjesztéseket használhatjuk a segítségével. Az Acala DVD ripper az audiofájlokat is ügyesen kezeli. Ne aggódjunk a kimeneti fájl minőségvesztése miatt, ez ugyanis a program egyik védjegye. Az mp3/wma/mp2/m4a/aac/wav/arm kiterjesztések megőrzik az eredeti nívót. Ráadásul ez a dvd grabber képes arra, hogy ne a teljes fájl, hanem annak csak egy kijelölt részét konvertálja. Mivel gyorsan dolgozik, szinte felügyeletet sem igényel, nyugodtan elindíthatjuk a gépünkön ezt a dvd grabbert, megbízhatóan végzi el a feladatot. Menürendszere letisztult és könnyen áttekinthető.

Acala DVD Ripper használata

Készítsünk biztonsági másolatot a DVD-k tartalmáról ezzel az ingyenes és okos programmal. Az Acala DVD ripperrel akár az egész filmgyűjteményünket egyetlen adathordozóra tömöríthetjük. A dvd garbber a legkisebb méretű fájlkimeneteket kínálja, ezért nem kell már polcokat áldoznunk a kedvenc mozgóképeinknek és zenés DVD-jeinknek. Audiofájlok átalakításához is érdemes felhasználni. Olyan egyszerű felépítésű, hogy felügyeletet sem igényelnek a műveletek: elég elindítani a folyamatokat, nem kell a gép mellett állnunk. Ráadásul beállíthatjuk azt is, hogy a másolás befejeztével a program automatikusan kikapcsolja a gépünket is. Ugye, mennyire praktikus ez a funkció?

Szinte bárki hasznát veheti ennek a programnak, megbízhatóan és gyorsan dolgozik. Kompatibilis több Windows operációs rendszerrel is, problémamentesen telepíthetjük, ha a gépünkön egy Windows 98/98SE/ME/2000/XP/Vista vagy 7-es típus fut. A kis méretű kimeneti fájlokat pedig kényelmesen tárolhatjuk és halmozhatjuk fel. Bővítsük a filmes, zenés tartalmainkat ezzel a nagyon egyszerű dvd grabberrel. Ebben a védett DVD-k sem okozhatnak gondot, mert az Acala DVD ripper azokat is képes másolni, mindezt pedig teljesen ingyen.