7-Zip letöltés magyar ingyen | 7Zip download portable Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jól használható program,könnyű vele a szövegszerkesztés,beillesztés is.Ha további extrákra vágysz javaslom az Apache Open Office incubating 3.4.1 -et. Download: OpenOffice 3.4.1

7-Zip

7zip A 7-Zip mindössze egy (55 más nyelv mellett) magyar nyelven is elérhető, ingyenes tömörítőprogram, amely gyors és egyszerű megoldást kínál az otthoni felhasználók részére. Az elsősorban Windows operációs rendszereken futó alkalmazás többfajta üzemmódban is használható, emellett sokoldalú és megbízható, ezért a letöltők körében népszerűnek számít. A 7-Zip egyike a leggyakrabban használt tömörítőknek.

Gyártó: Igor Pavlov
Megnevezés: 7-Zip
Verzió: 17.00
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.13 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
8 689
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.55 (10 szavazat)

Mi a 7-Zip?

A 7Zip egy egyszerű, mégis okos tömörítőprogram, amelyet Igor Pavlov fejlesztett ki, és amely ma már sokadik verziójának virágkorát éli. A fájlarchiváló program egyik nagy előnye, hogy egyaránt használható parancssori programként és használható grafikus felülettel is; alapértelmezett kiterjesztése a 7z. A 7Zip teljesen ingyenes, a forráskódja nyílt, ez azonban nem akadályozza abban, hogy könnyedén és jól lehessen használni. A magyar nyelvet is támogató alkalmazás a letöltés után szinte azonnal használható, a munka vele pedig végtelenül egyszerű és átlátható.

7-Zip használata

A 7Zip 32 bites és 64 bites változatban is elérhető, mind a kettő ingyenes. A leginkább Windows operációs rendszerekhez készült tömörítőprogram számos formátumot támogat (ZIP, RAR, GZIP, TAR, CAB, Bzip2), és mivel könnyedén kezelhető, ezért hatékony segítség az otthoni felhasználók számára.A népszerűség egyik oka, hogy a 7Zip a szokásos ZIP alkalmazások továbbfejlesztett változata, hiszen már a RAR formátumokat is képes kezelni. Jellemző rá a nagy és jobb tömörítési arány, az önkibontó képesség és a hatékony fájlkezelés.

7-Zip

A 7Zip komoly vetélytársa a piacvezető WinZipnek és WinRAR-nak, mivel képes arra is, hogy integrálódjon a Windows héjkörnyezetbe, és a riválisokhoz képes neki nyílt a forráskódja. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető.